De vormgeving van een huisstijl zit in veel meer aspecten dan alleen het logo. Het doorvoeren van een herkenbare vorm in alle producten vraagt om een gedegen ervaring met drukwerk, signing, fotografie/video en online media. Het digitale verkeer biedt veel mogelijkheden en evenzoveel valkuilen. We laten je graag zien wat we doen en hoe we ervoor zorgen dat jouw huisstijl overal goed voor de dag komt.

Met een heldere aanpak en een goed gevoel voor vorm en presentatie, werken wij samen met jou aan de beste producten. Daarbij is een goede communicatie van groot belang. Je blijft zelf beslissen over belangrijke keuzes en je wilt voeling houden met de kosten. Dat is logisch, en daarom ben je bij Bruksvoort Design aan het goede adres.

Complete verzorging van uw project

Van de eerste ontwerpschets tot en met de realisatie van huisstijl, campagne of strategie, wij zorgen voor de perfecte uitvoering. Met partners die specialist zijn in hun vakgebied. Maar wel met één aanspreekpunt zodat je de volledige controle houdt over je eigen product. Dat is prettig zaken doen en werkt tijdbesparend.

Maak kennis met Bruksvoort Design. We staan altijd klaar om mee te denken en onze visie te delen, dat is onze service. Een afspraak is zo gemaakt.

Hans van Bruksvoort
Afspraak maken?

    * svp invullen