De vormgeving van je huisstijl zit in veel meer dan enkel je logo. Het gebruik op bijv. social media, in 3d en in bewegend beeld brengt meer mogelijkheden met zich mee. We laten je graag zien wat we doen en waarom we het belangrijk vinden dat je vanuit de bron blijft werken aan je huisstijl.

Zoals elke vormgever hebben wij een eigen stijl en aanpak, qua vorm, typografie en beeldbewerking. Dat is logisch, maar door de veelheid aan disciplines zoals webdesign, social media, belettering etc. is het nodig om je huisstijl herkenbaar te houden in alle uitingen. Het is je gezicht naar buiten en als je wilt dat het er altijd goed uitziet, dan ben je bij Bruksvoort Design aan het goede adres.

Complete verzorging van uw project

Van de eerste ontwerpschets tot en met de realisatie van huisstijl, campagne of strategie, wij zorgen voor de perfecte uitvoering. Met partners die specialist zijn op hun vakgebied. Maar wel met één aanspreekpunt zodat je de volledige controle houdt over je eigen product. Dat is prettig zaken doen en werkt tijdbesparend.

Maak kennis met Bruksvoort Design. We staan altijd klaar om mee te denken en onze visie te delen, dat is onze service. Een afspraak is zo gemaakt.

Hans van Bruksvoort
Afspraak maken?

    * svp invullen