Doel

Om u van dienst te zijn, informeren wij u graag over alle mogelijkheden.

Elke doelgroep heeft een eigen dynamiek en vraagt daarom een specifieke benadering. Wanneer u al weet wat u nodig heeft vraag dan vrijblijvend offerte aan. Wij bieden u een kwaliteitsproduct voor een goede prijs.


Communicatie

Bij het in de markt zetten van een bedrijf, product of dienst hoort een goede communicatie. Uw klant of afnemer heeft behoefte aan duidelijkheid en overzichtelijke informatie. Wij zorgen samen met u voor begrijpelijke en herkenbare communicatie-producten die precies de informatie overbrengen op de juiste manier. Zie onderstaand voorbeeld:  1. 1.Productaankondiging: De lancering van een nieuw product mag niet ongemerkt voorbijgaan. Een duidelijk communicatieplan geeft aan welke kanalen hierbij worden ingezet en welke interactie moet plaats vinden.

  2. 2.Landingspage: Geïnteresseerden komen op een speciale voor dit doel ingerichte pagina terecht. Door achterlating van naam + adres krijgt men een aantrekkelijk aanbod.

  3. 3.Brochure: Alle informatie overzichtelijk en compact kan worden getoond en besproken. Het aanbod (per email) maakt het gemakkelijk om direct te bestellen.

  4. 4.Opdracht: Met het plaatsen van de opdracht kunnen met een slim formulier de gegevens correct worden ingevoerd. Aansluitend kan betaling plaatsvinden.

  5. 5.Instructies: Een belangrijke service bij aflevering. Handige instructie met tips&tricks voor optimaal gebruik.